top of page
Norrtälje elektriker.webp

Strömbrytare & uttag

Lampknapp, dimmer strömbrytare, eluttag ja, vad det än handlar om kan du vända dig till oss på Norrtälje Elektriker. Då ser vi till att du får den design och funktionalitet du vill ha hemma eller på kontoret, installerat av certifierade elektriker som förstår vikten av design!

Vissa apparater i hemmet eller för olika former av verksamheter kräver 3 fas uttag, som kräver installation av elektriker. Utöver det är eluttag och vägguttag något som behöver kopplas rätt ur elsäkerhetssynpunkt. Vissa elkontakter idag är dessutom utrustade med usb-uttag för att du ska kunna ladda tex din mobil med lätthet.

 

Ta kontakt med Norrtälje Elektriker så kan vi rådgöra med dig om vad som är mest passande för dig och just dina behov, oavsett om det gäller hemma eller på ditt arbete.

Ett perfekt tillfälle då vi kan hjälpa dig är vid renoveringar då du planerar att bygga om hela rum i ditt hem eller på din verksamhet. Då kan vi vara med dig och se till att föregå alla de behov som kan uppstå samt se till att planeringen av hur alla eluttag och strömbrytare ska placeras blir just rätt för det du tänkt dig.

Elektriker i Norrtälje med omnejd!

Om installationer av strömbrytare och uttag

Att få ett uttag på rätt plats är inte alltid det lättaste, och oftast behöver dessa installationer planeras i förväg. Uttagen du har hemma eller på kontoret är oftast placerade enligt en standard som syftar till att göra vägguttagen tillgängliga för den vanligaste placeringen av den apparatur som brukar användas.

 

Samma sak gäller när det handlar om placeringen av strömbrytare som placeras i en viss höjd på platser där man oftast träder in i ett rum för att det lätt ska gå att tända och släcka lampor och belysning i rummet på väg in eller ut.

 

Våra elektriker kan hjälpa dig med både planering och placering av både uttag och strömbrytare, men även hjälpa dig med förslag på vart det kan vara lämpligt med dimmer strömbrytare för att kunna dimmra belysning, eller där det kan vara passande med tex timer eluttag.

 

Kom ihåg att vi även felsöker och åtgärdar fel med elkontakter och strömbrytare, och om du misstänker att något är fel måste vi starkt rekommendera dig att ta kontakt med en certifierad elektriker då det kan handla om brandfara!

elinstallation av vitvaror göteborg.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

Norrtälje Elektriker - Inga jobb är för små för oss!

Vi vet att det kan kännas konstigt att kontakta en elfirma för att få strömbrytare eller eluttag ändrade, men det är ett viktigt arbete som förebygger vidare problem och som säkerställer en god elsäkerhet i fastigheter. Därför uppmanar vi dig att alltid låta en certifierad elektriker sköta om ditt problem med dina strömbrytare eller elkontakter. Då är du garanterad att det blir rätt utfört, och vi på Norrtälje Elektriker finns här för att sköta det åt dig, oavsett hur smått arbetet må vara!

bottom of page